Uitvaartkosten Berekenen

De kosten van een uitvaart lopen per persoon erg uiteen. Het ligt aan verschillende keuze’s die je maakt over hoe de uitvaart eruit komt te zien. Een begrafenis is bijvoorbeeld duurder dan een crematie. Daarnaast moeten de nabestaanden ook nog eens grafkosten betalen. Deze kosten moeten ieder termijn gemaakt worden en verschillen per gemeente.

Een uitvaart waar veel mensen voor uitgenodigd worden zijn duurder dan een uitvaart waar bijvoorbeeld alleen een kleine familie voor is uitgenodigd. Na de uitvaart wordt er tijdens de koffietafel ook nog een drankje en hapje gedaan. Wordt er alleen koffie geschonken, of ook andere drank? En zijn er ook belegde broodjes beschikbaar, of gewoon een aantal verschillende koeken?

Er zijn dus veel verschillende kosten waar rekening mee gehouden moet worden, en dan hebben we het nog niet eens over de locatie van de uitvaart, de soort kist of de bloemen gehad. Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering is het verstandig om ervoor te zorgen dat het verzekerde bedrag groot genoeg is, zodat uw nabestaanden niet met onverwacht hoge kosten in aanmerking komen. Wij willen u graag aanraden om het bedrag waardevast te verzekeren.

Bereken de kosten voor uw uitvaart

Goedkoopste uitvaartverzekering vergelijken

De goedkoopste uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest! Wij hebben de laatste informatie bij de drie grootste aanbieders van uitvaartverzekeringen in Nederland opgehaald, en tonen deze in een duidelijke weergave. Zo kunt u overzichtelijk zien welke maatschappij de goedkoopste uitvaartverzekering voor u aanbied.

Dela Uitvaartverzekeringen

18 jaar:

0

20 jaar:

0

30 jaar:

0

40 jaar:

0

50 jaar:

0

60 jaar:

0
Monuta Uitvaartverzekeringen

18 jaar:

0

20 jaar:

0

30 jaar:

0

40 jaar:

0

50 jaar:

0

60 jaar:

0

18 jaar:

0

20 jaar:

0

30 jaar:

0

40 jaar:

0

50 jaar:

0

60 jaar:

0

Goede Uitvaartverzekering

Goede Uitvaartverzekering bied een helder overzicht tussen de verschillende aanbieders van uitvaartverzekeringen. Wij hebben een speciale tool die kan berekenen welke uitvaartverzekering het beste bij uw wensen past. Zo kunt u erop uit gaan dat u uw nabestaanden niet met een grote kostenpost achterlaat.

Logo Goede Uitvaartverzekering

Goedeuitvaartverzekering.nl 2020 © Alle Rechten Voorbehouden