Dela

Dela Uitvaartverzekering

Een goedkope uitvaartverzekering afsluiten is niet moeilijk meer nu wij voor u de goedkoopste uitvaartverzekering op een rijtje hebben gezet. U kunt de uitvaartverzekering snel en makkelijk afsluiten door op de uitvaartverzekering te klikken die het beste bij u past.

Goedkoopste Uitvaartverzekering

Goedkope Natura Uitvaartverzekering

Wij bieden u de goedkoopste nature uitvaartverzekeringen aan. Een nature uitvaartverzekering is over het algemeen de goedkoopste soort uitvaartverzekering.

Goedkope Kapitaal Uitvaartverzekering

Op zoek naar een goedkope kapitaal uitvaartverzekering? Wij bieden u op onze website de goedkoopste kapitaal uitvaartverzekeringen aan.

Goedkope
Sommenpolis

Een sommenpolis is perfect als u wilt dat uw nabestaanden zelf bepalen wat er met het uitgekeerde bedrag gebeurd. Wij bieden u ook een goedkope sommenpolis aan.

Goedkoopste uitvaartverzekering

Wat is de goedkoopste
uitvaartverzekering?

De goedkoopste uitvaartverzekering begint al vanaf ongeveer €4,99 per maand aan premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van de leeftijd en het bedrag dat u wilt verzekeren. Hoe lager de leeftijd en het verzekerde bedrag, hoe lager de premie.
Bent u benieuwd naar de goedkoopste uitvaartverzekering voor u? Klik dan hier!

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart lopen per persoon erg uiteen. Het ligt aan verschillende keuze’s die je maakt over hoe de uitvaart eruit komt te zien. Een begrafenis is bijvoorbeeld duurder dan een crematie. Daarnaast moeten de nabestaanden ook nog eens grafkosten betalen. Deze kosten moeten ieder termijn gemaakt worden en verschillen per gemeente.

Een uitvaart waar veel mensen voor uitgenodigd worden zijn duurder dan een uitvaart waar bijvoorbeeld alleen een kleine familie voor is uitgenodigd. Na de uitvaart wordt er tijdens de koffietafel ook nog een drankje en hapje gedaan. Wordt er alleen koffie geschonken, of ook andere drank? En zijn er ook belegde broodjes beschikbaar, of gewoon een aantal verschillende koeken?

Er zijn dus veel verschillende kosten waar rekening mee gehouden moet worden, en dan hebben we het nog niet eens over de locatie van de uitvaart, de soort kist of de bloemen gehad. Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering is het verstandig om ervoor te zorgen dat het verzekerde bedrag groot genoeg is, zodat uw nabestaanden niet met onverwacht hoge kosten in aanmerking komen. Wij willen u graag aanraden om het bedrag waardevast te verzekeren.

Bereken de kosten voor uw uitvaart

Goedkoopste uitvaartverzekering vergelijken

De goedkoopste uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest! Wij hebben de laatste informatie bij de drie grootste aanbieders van uitvaartverzekeringen in Nederland opgehaald, en tonen deze in een duidelijke weergave. Zo kunt u overzichtelijk zien welke maatschappij de goedkoopste uitvaartverzekering voor u aanbied.

Dela Uitvaartverzekeringen

18 jaar:

0

20 jaar:

0

30 jaar:

0

40 jaar:

0

50 jaar:

0

60 jaar:

0
Monuta Uitvaartverzekeringen

18 jaar:

0

20 jaar:

0

30 jaar:

0

40 jaar:

0

50 jaar:

0

60 jaar:

0

18 jaar:

0

20 jaar:

0

30 jaar:

0

40 jaar:

0

50 jaar:

0

60 jaar:

0

Welke uitvaartverzekering moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste uitvaartverzekering kan soms lastig zijn. Daarom hebben wij een duidelijke weergave van de beste en goedkoopste verzekeraars op deze pagina staan. U kunt zo makkelijk zien welke verzekeraar de goedkoopste uitvaartverzekering aanbied. Kijk vervolgens of deze verzekeraar ook goede polisvoorwaarden aanbied die bij uw wensen passen. Denk goed na over hoe hoog het bedrag wordt dat u wilt verzekeren (wij raden aan om €8.000 te verzekeren) en of de polis geïndexeerd is. Wanneer u de polis laat indexeren, zal het verzekerde bedrag meestijgen met de inflatie.

De goedkoopste crematieverzekering.

Wilt u de goedkoopste crematieverzekering? Vergelijk dan de crematieverzekeringen met elkaar, die hierboven staan weergegeven. Een crematieverzekering is een ander woord voor uitvaartverzekering, en werd vooral vroeger veel gebruikt. Gelukkig vergelijken wij op deze pagina ook gewoon de goedkoopste crematieverzekeringen.

Lees meer over goedkope uitvaartverzekeringen

Is de goedkoopste uitvaartverzekering de beste?

Het is niet altijd het geval dat de goedkoopste uitvaartverzekering voor u de beste keuze is. Dit verschilt voor ieder persoon aan de hand van zijn of haar wensen en behoeftes. Daarom is het ook belangrijk om goed te kijken naar de polisvoorwaarden. Wanneer u de verzekering afsluit, wilt u de geruststelling hebben dat alles goed geregeld is. U kunt dan ook altijd contact opnemen met de verzekeraar voor vragen.

De goedkoopste begrafenisverzekering.

Een begrafenisverzekering is een andere benaming van uitvaartverzekering. Op deze pagina kunt u de goedkoopste begrafenisverzekeringen met elkaar vergelijken, zodat u altijd de laagste premie betaald. Bent u benieuwd naar de polisvoorwaarden van de verzekeraar? Die kunt u bekijken door op ‘meer info’ te klikken bij onze vergelijking.

Moet ik mijn polis
laten indexeren?

Wilt u de polis van uw uitvaartverzekering laten indexeren? Dat kan een verstandige keuze zijn, omdat het verzekerde bedrag in dat geval zal meestijgen met de inflatie. De gemiddelde kosten van een uitvaart in 2020 bedragen €7.500. Dit bedrag zal ieder jaar stijgen door de inflatie. Het kan dus zo zijn, dat dezelfde uitvaart in 2060 gemiddeld €14.000 kost. Wanneer u in 2020 een bedrag van €7.500 heeft verzekerd, zullen uw nabestaanden de overige €6.500 zelf moeten bijbetalen. 

Wanneer u uw polis laat indexeren, stijgt het verzekerde bedrag mee met de inflatie, waardoor uw nabestaanden de uitvaart bijna volledig kunnen bekostigen met het verzekerde bedrag.

Goede Uitvaartverzekering

Goede Uitvaartverzekering bied een helder overzicht tussen de verschillende aanbieders van uitvaartverzekeringen. Wij hebben een speciale tool die kan berekenen welke uitvaartverzekering het beste bij uw wensen past. Zo kunt u erop uit gaan dat u uw nabestaanden niet met een grote kostenpost achterlaat.

Logo Goede Uitvaartverzekering

Goedeuitvaartverzekering.nl 2020 © Alle Rechten Voorbehouden